Paul Stanley, solistul trupei Kiss, diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 10:58

După ce Paul Stanley a fost diagnosticat cu COVID-19, trupa Kiss, una dintre cele mai cunoscute formații glam-rock din lume, a fost nevoită să-și anuleze un concert în ultimul moment.

Trupa Kiss a anulat concertul din Burgettstown, un oraş din statul Pennsylvania, chiar în ziua în care trebuia să aibă loc evenimentul.

Show-ul Kiss din seara asta de la The Pavilion din Burgettstown, PA, este amânat, din păcate, din cauză că Paul Staney a fost testat pozitiv la Covid, a transmis trupa americană pe rețelele de socializare.

Toţi oamenii implicaţi în turneu, atât membrii trupei, cât şi cei din echipa de producţie, sunt vaccinaţi cu schemă completă. Trupa şi echipa de producţie au lucrat independent pentru a ţine în siguranţă pe toată lumea la fiecare show şi între show-uri, a mai fost precizat în mesaj.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Mesajul lui Paul Stanley, solistul trupei Kiss, după ce a aflat că are COVID-19

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Paul Stanley ar fi suferit un atac de cord și s-ar afla în stare gravă, solistul trupei Kiss a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Oameni buni, sunt bine! Nu sunt internat la Terapie Intensivă! Inima mea îmi permite să parcurg 26 de mile (41,8 kilometri) în fiecare zi pe bicicletă! Nu ştiu de unde a apărut acest rezultat, dar este un nonsens absolut”, a scris Paul Stanley, în vârstă de 69 de ani.

Acesta a mai precizat că a avut simptome de gripă, însă până la testul de joi seară, care a ieșit pozitiv, toate celelalte teste au fost negative. Restul colegilor lui și echipa au avut rezultate negative.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter