Cum își menține Patrizia Paglieri silueta la 51 de ani după ce a renunțat la sală

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 iulie 2022, 15:34

Patrizia Paglieri se menține într-o formă fizică de zile mari. În vârstă de 51 de ani, chef Paglieri a dezvăluit recent care sunt trucurile sale pentru a arăta bine. Patrizia a declarat de mai multe ori că nu este adepta operațiilor estetice, deoarece îi este frică de bisturiu, însă apelează la injecțiile cu botox și cu acid hialuronic, pentru a scăpa de micile riduri care apar odată cu trecerea timpului.

Cât despre dietă, vedeta de televiziune a mărturisit că limitează cantitățile de hrană pe cât de mult poate, evită dulciurile și nu mai consumă nimic după ora 18.

Nu fac nimic special ca să mă mențin. Mănânc puțin, este adevărat, nu mănânc după ora 18.00. Înainte mergeam și la sală, dar de o vreme nu mai fac sport. Am fost sportivă de mică și cred că asta m-a ajutat. Nu am trucuri la care să apelez, încerc să mă abțin cât pot de la dulciuri.

Nu am operații estetice. Fac lucruri pe care le face toată lumea, acid hialuronic sau botox, dar de bun simț. Nu vreau să îmi schimbe fizionomia.

În profesia mea, nu este atât de important aspectul fizic, contează să fiu simpatică, să transmit telespectatorilor o stare bună și poftă de gătit – a dezvăluit Patrizia Paglieri, potrivit fantaik.ro.


Citeşte şi: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. „Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac”

Citeşte şi: Monica Pop le recomandă soților Buhnici un consult oftalmologic urgent. „S-or fi văzând frumoși?”

Citeşte şi: Ce a pățit Lili Sandu în vacanța din Grecia. „Doamne, am crezut că murim! Nu mai repetăm experiența”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Într-un interviu mai vechi, Patrizia a recunoscut că și-a injectat acid hialuronic în zona decolteului și a gâtului pentru fermitate și pentru a oferi pielii un efect de lifting natural.

Mi-am făcut injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă. Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții.  Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani – declara vedeta, acum câteva luni, pentru cancan.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter