Ce intervenții estetice are chef Patrizia Paglieri

De Unica.ro, pe

Chef Patrizia Paglieri nu a ascuns niciodată că este o fană a intervențiilor estetice. Fosta concurentă „Asia Express” a dezvăluit la ce proceduri a apelat până în prezent.

Ce intervenții estetice are chef Patrizia Paglieri

„Niciodată nu am ascuns faptul că sunt o fană declarată a intervențiilor estetice. De-a lungul timpului, mi-am injectat botox în frunte, în obraji, mi-au fost montate fire speciale pentru a susține discret pielea. Îmi este teamă însă de bisturiu. De aceea, implanturi mamare sau rinoplastie nu am să fac”, declara Patrizia în trecut, potrivit Fanatik.

Recent, Patrizia și-a injectat acid hialuronic în zona decolteului și a gâtului. Tratamentul hrănește celulele pielii și redă fermitatea pe termen lung, oferind un efect de lifting natural. Este o procedură pe bază de acid hialuronic pur biocompatibil, ce oferă un efect de fermitate și remodelează țesutul.

Patrizia Paglieri și iubitul ei s-au împăcat. Bărbatul locuiește în Agrigento, Sicilia. În februarie, Patrizia dezvăluia că motivul despărțirii ar fi fost gelozia. Din primul și singurul ei mariaj, Patrizia are un fiu, Francesco.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. Cum prepară Chef Patrizia Paglieri cel mai bun tiramisu pentru masa festivă

De ce nu și-a dorit Francesco Paglieri să-și cunoască tatăl. Nimeni nu a știut asta până acum

Patrizia Paglieri, despre tatăl fiului ei, Francesco: „Nu l-a căutat niciodată. Noi am renunțat la el”

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit. Am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Am pus o poză pe Facebook cu unul dintre ei. Iubitul a început să fie gelos”, povestea Patrizia Paglieri în februarie 2022, pentru Click!.

„Am decis atunci că e mai bine singură. Mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Franci, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a încheiat.

Recent, Patrizia și iubitul italian s-au împăcat. Ce planuri au de Paște?

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere. Erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde. Oamenii sunt minunați, oamenii mă cunosc aici. Atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește”, a declarat Patrizia Paglieri recent, pentru Click!.

„Am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet, așezăm lucrurile. A fost mai dificil la început cu distanța aceasta”, a precizat în același interviu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter