Cine au fost iubitele lui Francesco Paglieri, concurentul de la Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 11:13

Francesco Paglieri, cunoscut drept Francy în cadrul emisiunii Asia Express, este singur de un an și jumătate. Dar care este trecutul lui amoros?

Francesco Paglieri a participat la competiția Asia Express alături de mama lui, Patrizia Paglieri. Aceștia au părăsit competiția zâmbind, bucurându-se de momentele pe care le-au petrecut împreună în concurs. Pe parcursul competiției, cei doi au fost foarte îndrăgiți de public.

Patrizia Paglieri se mândrește cu fiul ei, pentru că el este proaspăt absolvent de ASE și primul din familie cu studii superioare. Femeia a spus că și ea a fost studentă, dar prioritățile au făcut-o să abandoneze facultatea.

Tânărul a atras atenția fanelor emisiunii, care se întreabă de trecutul lui amoros. Acesta a avut până acum două relații serioase. În urmă cu câțiva ani, a fost împreună cu o colegă de clasă, pe nume Stefania. Apucase să i-o prezinte și mamei lui, dar cei doi au decis în cele din urmă să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Dana Săvuică, operată de urgență. Cum se simte fostul model acum

Citește și: Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian, mărturii tulburătoare despre ultimele ore din viața artistului

Citește și: Cristina Cioran, prima imagine cu chipul fiicei sale. „Ea este Ema”

Citește și: Ștefan Hrușcă a refuzat să o cunoască pe Narcisa Suciu. Care a fost motivul

Francy a luat ulterior o pauză de la viața amoroasă. În cele din urmă, s-a îndrăgostit din nou, de o tânără pe nume Andra, o elevă cu care s-a cunoscut în liceu, după cum arată Spynews. Tânărul este singur de aproximativ un an și jumătate.

Oamenii au început însă să speculeze posibilitatea unei relații între Francesco Paglieri și Maria Speranța, întrebându-se dacă cei doi au început o relație după terminarea filmărilor Asia Express. Într-un interviu cu Fanatik.ro, Francy a infirmat zvonurile.

„Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii”, a povestit Francy. „Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter