De ce nu și-a dorit Francesco Paglieri să-și cunoască tatăl. Nimeni nu a știut asta până acum

Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 19:55

Francesco și Patrizia Paglieri au format una dintre cele nouă echipe care s-au înscris în competiția Asia Express din sezonul patru. Fiul Patriziei s-a născut în România, însă nu și-a cunoscut tatăl, aflând mai târziu, în adolescență, adevărata poveste despre părintele lui.

Fostul jurat de la Masterchef România, Patrizia Paglieri, a fost la un pas de a apela la servicii de fertilizare in vitro. Proaspăt divorțată de fostul soț, celebrul chef și-a dorit un copil la vârsta de 30 de ani, dar nu și o relație: „nu voiam să o iau de la capăt cu un alt bărbat cu care să nu mă înțeleg. Le-am spus și părinților, erau aproape de leșin. Au zis că nu se poate așa ceva, că dacă aude altcineva din familie sau ce va zice lumea… Mi-am spus atunci că primul pe care îl voi întâlni și care să fie un om decent, voi face un copil”, a povestit Patrizia la cel mai recent podcast.

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, fosta concurentă de la Asia Express a povestit cum l-a întâlnit pe tatăl lui Francesco, un italian, dar și experiențele neplăcute prin care au trecut cei doi: „mă mutasem o perioadă în casă cu el. Eu nu eram îndrăgostită, voiam doar să am un copil. El știa lucrul ăsta. Ulterior, se îndrăgostise de mine și devenise posesiv. Într-o zi, i-am spus că îl iau pe Francesco să mergem la mare în Italia și nu m-am mai întors acasă”, și-a amintit bucătarul-șef.

Cât timp Francesco era încă copil, amândoi au avut o problemă să iasă din țară din cauza italianului posesiv: „o altă problemă a fost când voia să-și vadă copilul o dată pe săptămână. I-am spus în felul următor: eu renunț să mai primesc pensia alimentară și tu renunți să-l mai vezi pe Francesco. A acceptat, iți dai seama ce tată bun a fost”, a mai continuat Patrizia la podcast.

La rândul lui, Francesco nu-și cunoaște tatăl și nici nu-și dorește să-l vadă: „se purta urât cu noi, cu familia”, a intervenit fiul Patriziei.

În ediția cu numărul 29 a competiției Asia Express, sezonul patru, echipa formată din Patrizia și Francesco a fost eliminată în ultima etapă din Georgia, în timp ce concurenții rămași au plecat în cursa din Iordania, cea de-a treia destinație de pe Drumul Împăraților.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter