Ce s-a întâmplat între Francy Paglieri și fiica Adrianei Trandafir la „Asia Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 14:05

Sezonul acesta al show-ului Asia Express e plin de surprize. Recent, au înceut să apară zvonuri cum că între fiul Patriziei Pglieri, Francesco (22 de ani) și fata actriței Adriana Trandafir, Maria-Speranța (21 de ani) ar fi ceva mai mult decât o relație de amiciție. Să fie oare adăvărat? Cei doi au fost adesea surprinși împreună, dar Francesco a dezvăluit că nu este nicidecum vorba despre o idilă între el și Maria.

”Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”, a spus Francesco, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Citeşte şi: Ce face Rodica Popescu-Bitănescu de e atât de energică la 83 de ani

Citeşte şi: Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Citeşte şi: Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita sa, scenarista Dylan Meyer

Fiul Patriziei Pglieri susține că își concentrează toată energia pentru a câștiga concursul.

”La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva.  Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea… Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună.” a adăugat  Francesco.

Francesco a crescut fără tata

La 9 luni după venirea pe lume a lui Francesco, tatăl lui, a cărui identitate nu a fost dezvăluită a divorțat de Patrizia, lăsând-o pe aceaqsta singură cu creșterea copilului. Fosta jurată de la “MasterChef” povestea, în urmă cu câteva luni, că tatăl lui Francy, cum își alintă ea băiatul, nu a vrut să țină legătura cu ei.

“Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ. I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el. Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a precizat Patrizia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter