Patrizia Paglieri și fiul ei, Fancesco, eliminați de la „Asia Express”

De Adelina Duinea, pe

Patrizia Paglieri și fiul ei, Fancesco, au făcut echipă în sezonul 4 „Asia Express”. Etapa din Georgia s-a încheiat cu eliminarea echipei lor. Perechea a intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipele formate din Cosmin și Eliza Natanticu și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Fancesco, eliminați de la „Asia Express”

Patrizia și Francy au încheiat pe ultimul loc etapa. „Nu mă supăr pentru piatra roșie, pentru că știu că lui mami i-a fost rău și mi-ar fi fost frică pentru sănătatea ei. Noi ne bucurăm că am ajuns până aici. În această experiență, «Asia Express», chiar ajungi să te regăsești pe tine. A fost cea mai frumoasă experiență a noastră”, a declarat Francesco Paglieri, după eliminare.

„Grazie, vreau să mulțumesc tuturor pentru suport! A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lângă Francy. Grazie!!!”, a scris Patrizia pe Instagram.

„În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în «Asia Express» limitele sunt în echipă, nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc ❤️”, a scris și Francy pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Petre, aspru criticat pentru cum o tratează pe soția lui, Elwira, la Asia Express

Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express”: „Am fost abandonată”

Irina Fodor, ținta unui val de ură în mediul online, după eliminarea lui Zarug de la „Asia Express”

„Eu spun sincer că mie mi-a părut foarte rău de această echipă. Foarte, foarte rău”, a declarat Elwira Petre, după verdictul dat de Irina Fodor.

„O echipă care nu s-a plâns, felicitări pentru cât au dus. O să îmi fie tare dor de ei; Cea mai corectă și fair play echipă din toate sezoanele..; Mare păcat. E prima dată când îmi pare rău de o echipă că pleacă; Mă bucur că au plecat cu zâmbetul pe buze și sunt fericită că au participat în acest sezon, dându-ne ocazia să îi cunoaștem și să descoperim niște oameni super frumoși! 👏❤️”, au fost câteva dintre comentariile telespectatorilor după eliminarea echipei.

În etapa din Iordania vor merge echipele formate din Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Lidia și Estera Buble și Emi și Cuza. În etapa din Turcia au fost eliminate trei echipe, Alexandra Ungureanu și mama ei, Connect-R și Shift și Zarug și Lorelei.

Foto: Instagram/Asia Express

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter