Cum a fost pentru Patrizia Paglieri să se mute în România: „Doamne, ce-am făcut?”

Ultimul update Vineri, 12 noiembrie 2021, 10:50

Patrizia Paglieri s-a stabilit în România acum două decenii. Născută în Bahamas și crescută printre italieni, celebrul bucătar a devenit cunoscut, ca jurat, în urma show-ului Masterchef România. Se aseamănă cu românii care petrec și se distrează la fel de mult ca ea.

Fosta concurentă de la Asia Express, din sezonul patru, a ajuns în România pe când avea 29 de ani. Tatăl ei, director de cazinouri, primise o propunere să-și deschidă unul și la București, după ce el și Patrizia au călătorit destul de mult prin lume.

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Patrizia a povestit despre prima zi în care a ajuns în România: „eram căsătorită, de la 24 de ani, cu un italian. Eram măritată cu unul de la San Remo, care avea și bani. Am venit în România și când am coborât eu cu rochița de San Remo, cu decolteu, era februarie și un vânt, mi-am spus ‘doamne, ce-am făcut?’”, a spus râzând Patrizia.

Așa a rămas aici, mai ales că i se potrivește spiritul românului: „sunt gălăgioși ca mine, cu șprițuri, cu mâncare, cu dansuri”, a mai continuat celebrul bucătar.

Patrizia Paglieri a deschis peste 20 de restaurante în țară, cu tot cu colaborări, doar șapte fiind în București. După ce a venit în țară, Patrizia a deschis un restaurant acasă la Mogoșoaia, iar printre primii clienți a fost și echipa de la PRO tv. Așa a ajuns la castingul pentru Masterchef România, unde a făcut parte, ulterior, din juriu, alături de Chef Adrian Hădean și Chef Foa.

Alături de fiul ei, Francesco, au format una dintre cele nouă echipe care s-au înscris în competiția Asia Express din sezonul patru. În ediția cu numărul 29 a concursului, Patrizia și Francesco au fost eliminați în ultima etapă din Georgia, în timp ce concurenții rămași au plecat în cursa din Iordania, cea de-a treia destinație de pe Drumul Împăraților.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter