Cu cine ar fi vrut să facă echipă Francesco în Asia Express: „Aș fi mers cu o fată drăguță”

Patrizia și Francesco au format una dintre cele mai îndrăgite echipe din concursul Asia Express: Drumul Împăraților. Cei doi s-au bucurat de experiențele petrecute împreună, ca mamă și fiu, trecând cu brio peste cele mai grele probe din competiție.

În ediția cu numărul 29 a competiției Asia Express, sezonul patru, echipa formată din Patrizia și Francesco a fost eliminată în ultima etapă din Georgia, în timp ce concurenții rămași au plecat în cursa din Iordania, cea de-a treia destinație de pe Drumul Împăraților.

Invitat, alături de mama lui, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Francesco a răspuns sincer cu cine ar fi vrut să meargă în Asia Express, dacă mama lui nu ar fi acceptat invitația de a concura: „aș fi mers cu o fată drăguță. Nu aș fi mers cu un băiat, sincer, pentru că am văzut în celelalte sezoane din Asia Express că e un mare avantaj la autostop să ai o fată în echipă. Și dacă e o fată tânără, poate să alerge, că până la urmă tu ca băiat cari ce e mai greu”, a recunoscut Francesco.

Fiul Patriziei nu și-a dorit să-și cunoască tatăl

Francesco s-a născut în România, însă nu și-a cunoscut tatăl, aflând mai târziu, în adolescență, adevărata poveste despre părintele lui. Cât timp era încă copil, atât el, cât și Patrizia au avut o problemă să iasă din țară din cauza lui, un italian posesiv. După ce s-au despărțit, o altă problemă a fost când voia să-și vadă copilul o dată pe săptămână: „i-am spus în felul următor: eu renunț să mai primesc pensia alimentară și tu renunți să-l mai vezi pe Francesco. A acceptat, iți dai seama ce tată bun a fost”, a explicat Patrizia la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter