Par surori! Vezi cum arată mamele vedetelor de la Hollywood!

De Geo Berciu, pe

Dacă le-ai vedea pe multe dintre aceste vedete pe stradă în compania mamelor lor ai putea crede că sunt surori, nicidecum mame şi fiice.

Tina Knowles este o femeie norocoasă: cele două fete ale sale sunt staruri pop, iar ele nu au uitat că succesul i se datorează în mare parte acesteia. „Tot ce am este mulţumită ţie. Când mă uit în ochii tăi sunt atât de mândră…Acum, când am devenit mamă, îmi dau seama de toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru noi. dragostea mea pentru tine nu poate fi exprimată în cuvinte”, a declarat în urmă cu doi ani Beyonce de ziua mamei ei, care, la cei 60 de ani, nu numai că arată foarte bine, dar este şi o femeie de afaceri de succes.
Par surori! Vezi cum arată mamele vedetelor de la Hollywood!

Primul film important în care a jucat a fost „Hunger Games” şi, odată cu lan­sarea lui în martie 2012, Jennifer Lawrence a început să cunoască celebritatea. A primit jumătate de milion de dolari pentru prima parte a filmului, iar pen­tru „Hunger Games 2″ suma încasată de tânăra de 21 de ani a fost de 10 mi­lioane de dolari. Iar toată cariera poate spune că o are cu ajutorul mamei ei! Intuind talentul fiicei, aceasta a plecat din Louisville, certându-se chiar cu soţul ei, şi a zburat în New York pentru a participa la diverse castinguri, încrezătoare în steaua lui Jennifer. Şi a avut dreptate, iar acum îi stă fiicei mereu aproape, vedeta împărţind cu părinţii ei chiar şi apartamentul.
Par surori! Vezi cum arată mamele vedetelor de la Hollywood!

Yolanda Foster a devenit cunoscută după apariţia în reality-show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills” şi impresioneaza cu look-ul ei. Deşi a împlinit 50 de ani, aceasta le poate face o concurenţă serioasă tinerelor şi o poate eclipsa până şi pe fiica ei de 19 ani. Gigi Hadi a pozat, de curând, nud într-o revistă pentru adulţi, iar frumuseţea se vede clar de unde a moştenit-o. Mama ei este foarte încântată şi mândră de cariera începută de fiica ei, care a apărut deja în Sports Illustrated Swimsuit Edition şi acum speră să devină un model de modă serios.
Par surori! Vezi cum arată mamele vedetelor de la Hollywood!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter