Pamela Anderson s-a căsătorit în secret de sărbători

De Adelina Duinea, pe

Pamela Anderson a spus „DA!” pentru a șasea oară. Actrița în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit cu bodyguardul ei, culturistul canadian Dan Hayhurst. Ceremonia a avut loc în curtea propriei sale case de pe Insula Vancouver. A fost intimă și a avut loc în Ajunul Crăciunului, a confirmat o sursă pentru E! News.

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret de sărbători

Pamela a purta o rochie cu un decolteu generos, mânecă scurtă și un voal amplu. Ceremonia a fost susținută de un pastor local. Cuplul a recitat jurămintele tradiționale în timp ce unul dintre invitați a cântat piesa Paddle Song, care marchează începutul unei noi călătorii, a dezvăluit Daily Mail.

Pamela formează un cuplu cu Dan din toamna anului trecut. „Pamela este în extaz. Se simte mai bine decât niciodată”, a spus sursa. „Este finalul unei etape. S-a întors la rădăcinile ei.

Amândoi sunt nativi din Insula Vancouver. Își împart timpul între Malibu și reședința ei din Vancouver. Timpul petrecut împreună în carantină a fost cathartic pentru ei.”

Fotografii de la nuntă găsiți mai jos!

Acesta este al șaselea mariaj al actriței. Actrița a mai fost căsătorită cu alți patru bărbați, cu unul dintre ei de două ori. Primul ei soț a fost muzicianul Tommy Lee (58 de ani), alături de care are doi fii, Brandon Thomas Lee (24 de ani) și Dylan Jagger Lee (23 de ani).

Aceeași sursă a dezvăluit că fiii actriței sunt extrem de bucuroși pentru ea. „Relația lor este cu adevărat drăguță. Prietenii ei cred că Dan este cel mai simpatic bărbat cu care a fost ea vreodată.”

Pamela a mai fost căsătorită cu solistul și compozitorul Kid Rock (50 de ani) timp de un an, din 2006 până în 2007. Apoi, în 2007 s-a căsătorit cu Rick Salomon (53 de ani), de care a divorțat tot un an mai târziu.

Ulterior, în 2014 s-au căsătorit din nou și s-au separat pentru ultima dată un an mai târziu, în 2015. În 2020, Pamela s-a căsătorit cu producătorul american de film Jon Peters (75 de ani). Au divorțat 12 zile mai târziu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heather Ross (@naturaleclectic)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daily Mail (@dailymail)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heather Ross (@naturaleclectic)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heather Ross (@naturaleclectic)

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter