Olivia Steer, acuzată de antisemitism. Ce mesaj a publicat în mediul online

De Unica.ro, pe

De curând, în mediul online, Olivia Steer (45 de ani) a stârnit o nouă controversă. Din anul 2004, Olivia este căsătorită cu Andi Moisescu (48 de ani). Perechea are împreună doi copii, doi fii, David (13 ani) și Luca (11 ani).

Olivia Steer, acuzată de antisemitism. Ce mesaj a publicat în mediul online

Fosta prezentatoare de televiziune a publicat recent pe Facebook următorul mesaj: „ÎNTREBAREA SERII: Evreii de la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”. Ulterior, Olivia a șters postarea.

Mesajul a fost, însă, repostat de Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel, alături de descrierea: „De la anti-vaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas”. Alături de mesaj, Institutul a menționat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

În aprilie 2021, Olivia îndemna oamenii să se prezinte la un protest organizat împotriva restricțiilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și afirma că pacienții infectați cu COVID-19 mor „sufocați și însetați”, uciși de „protocoalele criminale ale OMS” și cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”.

La momentul acela, Radu Ţincu, medic primar ATI la Spitalul Clinic de Urgență București, a catalogat declarațiile Oliviei Steer drept povești și conspirații, „o fabulație, un delir”.

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumos este fiul lui Alexandru Pițurcă și al Cristinei Ich

Laura Lavric, despre infecția cu COVID-19: „Am simțit cum se moare”

Alex Velea, despre conflictul dintre el și Cătălin Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

„Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest! Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, își încheia Olivia Steer mesajul din mediul online, în aprilie 2021.

De când este Olivia Steer împotriva vaccinurilor

Olivia și-a început cariera în calitate de corespondent Pro TV, ulterior ajungând la pupitrul știrilor. În anul 2000, jurnalista era una dintre protagonistele știrilor dimineții. Au urmat apoi emisiunile Dansez pentru tine (2006), Business Magazin (2007) și Doamne de poveste (2010).

În anul 2010, după ce sora ei, Lavinia, s-a stins din viață, Olivia Steer a renunțat la televiziune. Fosta prezentatoare și-a schimbat atât stilul de viață, cât și prioritățile. În ultimii ani, Olivia a militat împotriva vaccinurilor, a mamografiilor și a chimioterapiei. A promovat acerb un stil de viață raw-vegan, pe care atât ea, cât și familia ei l-au adoptat.

Nu de puține ori, declarațiile ei au ridicat valuri de revoltă în mediul online și nu numai. Soțul ei, Andi, jurat în cadrul competiției TV Românii au talent și realizator al emisiunii Apropo TV, a intervenit rar și discret pe marginea acestui subiect.

„Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, declara Andi Moisescu în urmă cu ceva timp, potrivit Click!.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter