Olivia Steer și Andi Moisescu, fotografie rară împreună. Care crede prezentatorul TV că este secretul relației lor de aproape 20 de ani

De Unica.ro, pe

Olivia Steer (46 de ani) și Andi Moisescu (49 de ani) formează un cuplu din anul 2003 și s-au căsătorit în 2004. Împreună au doi fii, David (16 ani) și Luca (14 ani). Recent, în mediul online, Olivia a publicat o fotografie rară alături de prezentatorul TV.

Olivia Steer și Andi Moisescu, fotografie rară împreună

„Doi, cu copiii, patru și, cu Dumnezeu, cinci”, a scris Olivia în descrierea imaginii, care are aproape 10 mii de aprecieri și aproape 100 de comentarii.

„Daaa! Andi Moisescu poate să spună că soția lui arată ca o puștoaică, Buhnici nuuuu! Vă ador!”, a comentat un urmăritor.

„O familie minunată!”; „Vă dorim o viață cu mult soare în inimă!”; „Voi, încă tineri și frumoși”; „Sunteți frumoși și de admirat!”; „Sunteți minunați!”; „Ești absolut superbă.. mereu ai fost o delicată, felicitări, OM frumos!”, mai sunt alte câteva comentarii.

În iulie, în dreptul altei imagini cu Andi, Olivia scria: „Și, după atîta amar de vreme, s-a aflat că sîntem mulți cei care credem că «trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna și adevărul»…”. Tot în iulie, în descrierea altei fotografii cu prezentatorul, Olivia mai scria: „Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita în oraș!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai grele momente din viața ei: „Am fost judecată foarte mult”

Care crede prezentatorul TV că este secretul relației lor de aproape 20 de ani?

„Nu dețin niciun secret pe care alții nu-l știu. Poate doar mă străduiesc mai mult. În primul rând, să și ascult, nu doar să vorbesc. Și după aia, să nu fac vreo obsesie din a avea dreptate. Cât privește viziunile diferite, ele au existat și vor exista întotdeauna, peste tot. Faptul că cineva are astăzi o opinie diferită de a mea nu înseamnă că nu și-o poate schimba mâine. Sau că n-o să mi-o schimb eu pe a mea, într-o zi. Sau, dacă n-o s-o schimbe niciunul dintre noi, nu înseamnă că nu putem conviețui într-un astfel de context”, ne spunea juratul „Românii au talent”, în noiembrie 2021.

Cum s-au cunoscut Olivia Steers și Andi Moisescu?

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el, în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut”, povestea Olivia în trecut, pentru Pro TV.

„La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, a continuat.

„Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în fața evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape. Când m-a cerut de soție, eram amândoi, după îndelungi perioade de introspecție, edificați: știam ce vrem, știam ce facem”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter