Oksana Shvets, o actriță faimoasă în Ucraina, a fost ucisă în bombardamentele din Kiev

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 15:15

Oksana Shvets, una dintre marile actrițe ale Ucrainei, a fost ucisă într-un atac cu rachete al armatei rusești. Artista avea 67 de ani.

Renumita actriță ucraineană Oksana Shvets a fost ucisă într-un bombardament asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev. Anunțul a fost făcut de colegii săi de la Kyiv National Academic Young Theatre, unde actrița a lucrat din 1980 până în 2022.

Durere imensă în familia Teatrului pentru Tineret. În timpul atacurilor cu rachete asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev, un mare artist al Ucrainei, Oksana Shvets, a fost ucis. Nu există iertare pentru dușmanul care a venit pe pământul nostru, este mesajul postat pe pagina de Facebook a teatrului,potrivit spynews.ro.

Citește și: Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Actrița pe care o țară întreagă o plânge a apărut de-a lungul carierei sale cu mai multe instituții teatrale, precum Teatrul de Muzică și Dramă Ternopil sau Teatrul de Satiră din Kiev. De asemenea, a avut proiecte cinematografice și de televiziune.

Pentru munca sa în teatru, Oksana Shvets a primit unul dintre cele mai prestigioase premii ale Ucrainei: The Merited Artist of Ukraine (Artist Emerit al Ucrainei).

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter