Oana Roman a reușit să slăbească: „Mândră de noua mea siluetă”. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2019, 19:22
Oana Roman a reușit să slăbească într-un timp record. Carismatica vedetă este mândră de realizarea sa și rezultatul l-a împărtășit cu prietenii săi virtuali pe conturile de socializare.

Oana Roman, în vârstă de 42 de ani, s-a decis în urmă cu 6 săptămâni să facă o schimbare radicală. Aceasta a început un program intensiv de slăbit bazat pe dietă, sport și o combinație de diverse proceduri, reușind să dea jos 6 kilograme: „Mândră de noua mea siluetă.(…) După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, – a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman - dieta -cum a slabit

Oana Roman nu are nicio intervenție estetică majoră, după cum le-a mărturisit fanilor, iar acum își dorește foarte mult să scape de gușă: „Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. (…) De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală. Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter