Oana Roman, criticată că și-a editat pozele de la nunta Adelinei Pestrițu. Vedeta a răspuns acid

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 14:58
Oana Roman a făcut parte dintre invitații la nunta Adelinei Pestrițu. Vedeta a purtat o ținută care a atras toate privire, dar și multe critici.

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultimul timp și acest lucru a început să se vadă din ce în ce mai mult. Aceasta a ales să poarte o rochie de culoare bleu la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea, rochie cu un croi foarte ingenios care i-a pus în evidență silueta. Ei bine, iată că printre aprecierile aferente fotografiilor, au existat și citici. Cârcotașii au acuzat-o pe Oana Roman că și-ar fi editat fotografiile, iar vedeta nu a rezistat tentației și a venit cu o replică acidă și foarte dură care a făcut deliciul internauților: Băi, ce ai subțiat poza, las-o natural că știm cum ești!”, – a scris un utilizator răutăcios, iar replica Oanei Roman a fost pe măsură: „Singurul lucru subțiat e creierul tău”, – a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

Oana Roman a ales același model de rochie, dar de culoare roșie, și la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, întocmai pentru că modelul o avantajează.

Vezi ce ținută a purtat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu în galeria foto de mai sus

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter