Oana Matache a ajuns cu băiețelul la spital: „Delia e cu noi, totul bine”

De Unica.ro, pe

Oana Matache le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a ajuns la spital cu băiețelul ei, Bogdan. Sora Deliei Matache a spus și cu ce afecțiune se confruntă micuțul ei, în vârstă de aproape trei ani.

Oana Matache și fiul ei au ajuns la spital seara trecută. Aceasta a publicat mai multe video-urile chiar din salonul clinicii private în care este tratat fiul său.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Mihaela Bilic: Cum ne revenim după excesele alimentare făcute de sărbători

Mesajul surprinzător pe care îl trimite o femeie supraponderală celor care îi critică greutatea

Oana Matache, imagini cu băiețelul ei pe patul de spital

Sora Deliei Matache a surprins momentul în care, în timp ce băiețelul ei primea o perfuzie, la televizor era difuzată emisiunea iUmor, unde Delia Matache este jurată.

Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză), a scris Oana Matache într-un Insta Story în care își filma fiul pe patul de spital, în timp ce îl legăna pe picioare, iar în fundal, la televizor, apărea Delia Matache.

Sora artistei a trecut prin momente grele și în urmă cu mai bine de doi ani, pe vremea când fiul ei avea doar șase luni.

A venit prinţesa la spital de stat… Căci la „lux” nu este terapie intesivă. Dar e decent. Şi curat. Şi am o vecină de salon foarte drăguţă. L-am internat pe Bub alaltăieri cu insuficienţă respiratorie dar acum, în sfărşit, s-a stabilizat pe o saturaţie normală, povestea atunci Oana Matache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter