Oana Andoni se pregătește să devină mamă a doua oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 11:21
Oana Andoni trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Prezentatoarea Știrilor PRO TV se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Oana Andoni, în vârstă de 41 de ani, este emoționată și entuziasmată că în curând va începe o nouă etapă importantă din viața ei: „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, – a mărturisit Oana Andoni.

Oana Andoni este însărcinată în șapte luni și va aduce pe lume o fetiță în această toamnă, la opt ani de la venirea pe lumea a primului său copil.

Sursă foto: PR Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter