O mai știi pe frumoasa Esmeralda? Cum arată Leticia Calderon la 50 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 ianuarie 2018, 14:15
Au trecut 20 de ani de când telenovela Esmeralda ne ținea cu sufletul la gură, episod după episod, însă, cu siguranță n-am uitat-o pe frumoasa actriță, Leticia Calderon, care i-a dat viață personajului feminin principal.

Povestea de dragoste dintre Esmeralda, o tânără oarbă și săracă, și Jose Armando, personaj interpretat de Fernando Colunga, un adevărat sex-simbol al telenovelelor de odinioară, ne-a fascinat pe deplin și probabil că mulți încă și-o mai amintesc. Pentru  Leticia Calderon, cea care i-a dat viață Esmeraldei, serialul a fost o adevărată rampă de lansare, cu toate că juca încă din copilărie și era familiarizată cu succesul. Ulterior, chipul său angelic a căpătat trăsături mature, severe și a fost distribuită, în special, în roluri negative care, spre surprinderea tuturor, o prindeau mult mai bine.

Actori Esmeralda

Leticia Calderon și Fernando Colunga în telenovela „Esmeralda”

Cu toate că fanii telenovelei și-ar fi dorit ca povestea de iubire dintre Esmeralda și Jose Armando să depășească camerele de filmat și să prindă viață și în realitate, iată că acest fapt nu numai că nu s-a întâmplat, ba, mai mult, actrița Leticia Calderon nu a fost niciodată prea apropiată de colegul său de breaslă. În afara filmărilor cei doi aveau o relație bună, însă rece și indiferentă, iar pauzele și le petreceau fiecare în altă gașcă.

Leticia Calderon

Leticia Calderon s-a născut în Mexic, iar pe 15 iulie anul acesta va împlini vârsta de 50 de ani. Dacă alte actrițe au reușit să-și mentină tinerețea fie prin operații estetice, fie prin tratamente costisitoare, iată că Leticia Calderon nu a apelat la aceste trucuri, cel puțin nu în măsura în care să-și schimbe trăsăturile, astfel că își arată întocmai anii pe care-i are. Este adevărat, a îmbâtrânit, însă a îmbătrânit frumos.

Leticia Calderon Esmeralda

De-a lungul carierei sale, Lety, așa cum îi zic cei apropiați, și-a schimbat de foarte multe ori look-ul, prima schimbare radicală fiind imediat după terminarea telenovelei, când artista a trebui să se tundă scurt deoarece părul îi fusese afectat de permanentul folosit pentru coafura Esmeraldei. De asemenea, am văzut-o pe Leticia Calderon brunetă în telenovela En nombre del amor (In numele iubirii), acolo unde juca rol negativ. Între anii 2000 și 2008, Leticia Calderon s-a retras din telenovele, alegând să joace doar roluri episodice. Ultimul său rol de până acum l-a avut în 2016, în telenovela Mujeres de negro (Femei în doliu).

Leticia Calderon bruneta

Leticia Calderon, Victoria Ruffo și Arturo Peniche, în telenovela „În numele iubirii”

Cu toate că nu a avut noroc în dragoste, Leticia Calderon a fost binecuvântată cu doi copii frumoși care-i seamănă perfect și, în plus, sunt și foarte drăgăstoși, pe semne că este o mămică foarte răsfățată: Luciano, 14 ani, și Carlos, 13 ani. Din păcate, între anii 2000-2008, Leticia Calderon s-a retras din telenovele, alegând să joace doar roluri episodice, deoarece a trebuit să se ocupe de cei doi copii, în special de Luciano care a fost diagnosticat cu sindromul Down.

Leticia calderon - esmeralda si copiii

Leticia Calderon și cei doi copii, Luciano și Carlos

Esmeralda, căci mult timp a fost identificată cu acest personaj, a fost căsătorită de două ori. Cel de-al doilea soț și tatăl băieților săi, Juan Collado, avocatul vedetelor, a fost cel care s-a ocupat de divorțul actriței de Marco Lopez, primul său soț. Al doilea mariaj a durat 8 ani, divorțând în 2010, din cauza faptului că acesta a înșelat-o cu o altă actriță de telenovele cunoscută la noi, Yadhira Carillo.

Yadhira Carillo si Carlos

Yadhira Carillo și Juan Collado

Scandalul de proporții a făcut, la momentul respectiv, înconjurul lumii, iar cele două actrițe au devenit rivale și s-au evitat pe platourile de filmare. În plus, și-au aruncat cuvinte grele în public și s-au jignit fără perdea, Leticia evitând să-și lase copiii în preajma Yadhirei Carillo care, ulterior, a devenit soția lui Juan Collado. Scandalul continuă, iar ultima confruntare a avut loc la finele anului trecut când Yadira a susținut în presă că are o relație bună cu copiii Leticiei : „Copiii mei nici măcar nu o cunosc. Poate ea îi iubește, să-i iubească, însă ei nu o cunosc personal” – a declarat Leticia Calderon în urmă cu câteva luni pentru revista People en Espaniol.

Citește și – O mai știi pe celebra actriță de telenovele Danna Garcia? Iată ce mult i s-a schimbat viața în ultimii ani!

Citește și – Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela “Mala Mujer”, la 50 de ani

Citește și – Îl mai ştii pe Saul Lisazo? Cum arată astăzi sex-simbolul telenovelelor

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter