Nu le ajung banii? 4 vedete prinse la furat

De Adina Radu, pe

Au în conturi milioane de dolari şi totuşi nu se deranjează să plătească cumpărăturile. Iată ce vedete au fost prinse la furat în magazine.

Britney Spears

Deşi făcuse o avere din muzică, Britney a fost prinsă la furat de trei ori în perioada ei proastă. Prima dată a “uitat” să dezbrace un tricou pe care îl probase, a doua oară a plecat dintr-un sex shop cu o perucă supărată că vânzătorul nu i-a dat voie să probeze nişte chiloţi, iar a treia oară a furat o brichetă dintr-o benzinărie ca apoi să le-o arate paparazzilor spunând “Iată, am furat ceva. Sunt rea, nu?”

Lindsay Lohan

La cât de lung e cazierul ei, ce mai contează un mic furt? Probabil aşa s-a gândit şi actriţa când a furat un colier de 2.500 de dolari dintr-un magazin de bijuterii. Ea a pretins că l-a luat împrumut, dar se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa din moment ce judecătorul a condamnat-o la muncă în folosul societăţii.

Courtney Love

Ea are o scuză măcar. Courtney a recunoscut că a furat pe vremea când era o adolescentă anonimă şi săracă. Avea numai 13 ani când a ajuns la şcoala de corecţie pentru că a plecat din magazin fără să plătescă un tricou.

Winona Ryder

Nu putem vorbi de celebrităţi care fură fără s-o amintim pe Winona, cea mai cunoscută reprezentată a “speciei”. Actriţa a furat marfă de câteva mii de dolari d ela un magazin de lux din beverly Hills şi până la urmă a plătit aproape 10.000 de dolari sub formă de amendă şi despăgubiri. Ca să nu mai vorbim de cât a suferit cariera ei.
Nu le ajung banii? 4 vedete prinse la furat
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter