Noi vești despre Nelu Ploieșteanu: „Are deteriorate mai multe organe din corp. E nevoie de un miracol!”

De Unica.ro, pe
Prezent într-o emisiune TV, Florin Condurățeanu a vorbit despre starea gravă în care se află Nelu Ploieșteanu.

 Acesta a spus că artistul este intubat și se așteaptă un miracol să poată fi salvat. 

Săptămâna trecută Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență la spital după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Starea sa era una critică, plămânii lui erau afectați în proporție de 70%, iar potrivit lui Florin Condurățeanu, lucrurile nu au evoluat pozitiv.

„Am vorbit acum două ore cu doamna doctor  Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire.

Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, la Antena Stars, potrivit click.ro.

„El a venit (n.r. la spital) cu un aparat respirator foarte stricat, era fumător vechi. Plămânul lui nu mai avea elasticitate”, a mai spus jurnalistul.

Citește și: Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Oana Roman, agresată în copilărie: Mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii oribile de bullying

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Drama lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a trecut prin momente extrem de grele în 2018, atunci când s-a stins din viață fiul său, Mihăiță. Băiatul, care avea 32 de ani, era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică. Acesta s-a îmbolnăvit în copilărie, după ce a făcut un vaccin. Mihăiță era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem. La noi în casă nu se folosește cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie și până în octombrie. De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în brațe, iar el se simte în siguranță. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?!”, mărturisea în urmă cu mai mulți ani fosta soţie a lui Nelu Ploieșteanu, potrivit evz.ro.

După moartea fiului său, artistul și-a alinat durerea cu muzică: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare. Probabil cei care mă cunosc știu că sunt într-un contract de 10 ani la Slănic Moldova, la un restaurant. Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani. Vreau să fac cu niște băieți un material discografic, fac o piesă care se numește Magazinul de vise și aș vrea să implic niște băieți minunați. Lăutarii nu îmbătrânesc, lăutarii doar mor” a povestit Nelu Ploieșteanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în 2019.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter