Noi tensiuni între Prințul William și Prințul Harry – care este motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2020, 13:10
În pragul despărțirii cuplului format din Prințul Harry și Meghan Markle de Familia Regală, s-ar părea că răsar noi tensiuni între frații de viță nobilă.

Harry și Meghan au zâmbit și s-au ținut de mână în timp ce au pășit în interiorul bisericii Westminster Abbey pentru evenimentul Commonwealth Day Service. Experta în limbajul corpului Judi James a explicat pentru Mirror Online că Prințul Harry este într-o stare tensionată și are nevoie de sprijinul emoțional al soției sale.

La rândul ei, Meghan a fost radiantă, însă salutul ei cu cumnata sa, Kate Middleton, a fost unul ușor stângaci, conform lui James. „Nu a fost reuniunea călduroasă la care speram cu toții”, a zis aceasta. „Tensiunea din limbajul corporal al lui Harry a fost în mod special palpabilă. În momentul în care a ajuns și el și Meghan nu s-au mai ținut de mână, imediat și-a atins verigheta, care este [o modalitate de a-și asigura] propriul comfort. Chiar și atunci când ea stătea lângă el și nu se țineau de mână, îi era dor de ea, avea nevoie de sprijinul ei”.

Revederea cu Prințul William și soția lui, Kate, a fost și ea ușor tensionată, conform lui James: „Harry și Meghan arătau mult mai veseli în mod autentic, iar Harry, în special, a oferit un zâmbet plin de afecțiune lui Kate. Dar când a venit vorba de William, s-a putut vedea că Harry este mult mai rigid, iar buzele sale erau închise”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter