Nicoleta Luciu, prima vacanţă cu tripleţii peste hotare

De Geo Berciu, pe

În timp ce în România ploua cu găleata, Nicoleta Luciu şi cei patru copii ai ei se îndreptau spre însorita Croaţie, acolo unde vor petrece câteva săptămâni de vacanţă.

Oricât de greu pare, Nicoleta Luciu şi-a mobilizat toate forţele, dar şi pe soţul ei, pentru a porni cu toţii spre Croaţia, acolo unde Zsolt Csergo îşi ţine ancorat iahtul. De această dată vedeta îşi va petrece vacanţa prelungită alături de tripleţii ei. Kim, Kevin si Karoly au parte astfel de prima vacanţă peste hotare, în timp ce băieţelul mai mare, Zsolt Jr. este un „veteran” al ieşirilor cu părinţii lui în ţări străine.
Nicoleta Luciu, prima vacanţă cu tripleţii peste hotare

Croaţia este destinaţia preferată a familiei. De altfel, tripleţii au fost în vacanţă în Croaţia în timp ce erau în burtica mamei lor, care s-a bucurat atunci de o croazieră de vis, dar s-a şi răsfăţat cu mâncăruri tradiţionale. Cu toate acestea, spre sfârşitul vacanţei în Croaţia, Nicoleta Luciu a dorit să se întoarcă mai devreme acasă întrucât se simţea epuizata şi destul de slăbiă după ce a petrecut clipe de neuitat împreună cu familia.
Nicoleta Luciu, prima vacanţă cu tripleţii peste hotare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter