Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: „Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:33

Nicoleta Luciu a dispărut de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor. Actrița, în vârstă de 41 de ani, s-a mutat la Mircurea-Ciuc, împreună cu soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, și cei patru copii – Zolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: "Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!"

De-a lungul anilor, fosta Miss România a trecut prin schimbări fizice notabile și a recurs la diverse proceduri chirurgicale pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinilor. Vedeta de televiziune și-a făcut liposucție, o operație de micșorare a stomacului, și-a injectat grăsime în fese și recurge adesea la diverse intervenții cu botox sau acid hialuronic la nivelul feței. În plus, vedeta de televiziune și-a făcut și o operație de schimbare a formei dinților, pentru a avea un zâmbet perfect, așa cum și-a dorit mereu.

Astăzi, Nicoleta Luciu se menține la o greutate constantă cu ajutorul unui stil alimentar sănătos și echilibrat și are, de asemenea, o activitate fizică intensă zi de zi.

Recent, actrița a fost dur critiacă de fani după ce a postat în mediul online câteva fotografii în care pare de nerecunoscut din cauza deiverselor modificări pe care și le-a făcut la față.

“Ai vrut să devii altă persoană de te-ai operat așa?”, “Te-ai transformat, din păcate, urât! Și eu am 43 ani, fac mult sport, mă odihnesc, mănânc sănătos și accept că timpul trece. E dureros, dar nu avem de ales!”,  “Dăcă-mi permiți, nu te mai opera, nu arată bine!”, “Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă, sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare și protecție”, “Nu te mai recunosc, păcat!” , “Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul” sau “Eu nu mai știu cine ești”, sunt doar câteva dintre apostrofările internauților la adresa Nicoletei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter