Nicoleta Luciu pleacă de la Pro. Vezi unde și ce va face

De Libertatea.ro, pe

„Sezonul transferurilor” continuă în televiziune. Posturile TV se bat pentru vedete, iar nume grele semnează noi contracte avantajoase. Cea mai recentă mutare este cea a Nicoletei Luciu, care părăseşte Pro TV, pentru Antenă.

Se pare că vedeta va avea proiecte atât la Antena 1, la emisiunea „Acces Direct”, unde sora ei este asistentă, cât şi la Antena Stars, postul relansat de curând.

„Am semnat un contract, voi apărea la Acces Direct şi la Antena Stars. Mai multe nu pot să spun deocamdată”, ne-a declarat Nicoleta Luciu, evitând să dea, cel puţin pentru moment, alte detalii.

Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980 în Bucureşti şi a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de „Miss România” în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia „Alizee”, apoi din „Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir.

CIteste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter