Nicoleta Luciu :”Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă!”

De Kanal D, pe

Prezenta joi, 17 ianuarie, in emisiunea „WOWbiz”, de la Kanal D, Nicoleta Luciu a facut dezvaluiri despre relatia cu sotul ei si problemele de cuplu.
Implinita din punct de vedere profesional, dupa ce a reusit performanta de a iesi de locul al doilea la emisiunea „Dansez pentru tine” si dupa ce a lansat o noua piesa, artista a marturisit ca inca nu si-a rezolvat problemele in ceea ce priveste viata de cuplu: „Lucram sa reinnodam relatia intima”.
Desi la un moment dat  afirmase raspicat ca o infidelitate ar determina-o sa-si paraseasca sotul, pusa in fata faptului implinit vedeta si-a schimbat optiunea: „Am renuntat la aceasta idee deoarece sunt 4 copii la mijloc si au nevoie de un tata”.

Nicoleta Luciu a afirmat pentru emisiunea „WOWbiz” ca a fost mereu constienta de faptul ca exista in viata o lege a compensatiei si ca fericirea vine mereu la pachet cu perioade mai putin faste.

„Dumnezeu iti da si iti ia. Pentru o zi de fericire trebuie  sa platesti cu zece zile de nenorocire…Daca in viata mea s-a intamplat sa fiu foarte fericita, n-am fost pe deplin implinita deoarece am stiut  ca trebuie sa platesc pentru zilele acelea”, a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter