Nicoleta Luciu e în depresie: „M-am îngrăşat 12 kilograme”

De Geo Berciu, pe

Considerată una dintre cele mai sexy vedete din ţara noastră, Nicoleta Luciu se confruntă de ceva timp cu o problemă căreia nu-i găseşte rezolvare, o acnee rebelă, iar din cauza stresului bruneta a luat serios în greutate.

O ţară întreagă i-a admirat tenacitatea Nicoletei Luciu de a slăbi după cele două naşteri, dar acum vedeta se confruntă din nou cu câteva kilograme în plus.
În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Nicoleta Luciu a povestit că s-a îngrăşat 12 kilograme în ultimul timp din cauza stresului. Ea se confruntă de câteva luni cu o problemă a tenului căreia medicii nu i-au găsit încă un tratament eficient. Singura explicaţie dată de doctori legată de coşurile de pe faţă a fost pusă pe seama unei dereglări hormonale.
Nicoleta Luciu e în depresie: "M-am îngrăşat 12 kilograme"
„Speram să fie mai bine, dar nu este deloc aşa. Este o dereglare hormonală. Nivelul hormonilor este foarte foarte jos. Am început să iau anticoncepţionale. Sper ca totul să se rezolve într-o lună (…)

Folosesc fond de ten cosmetic care are un tratament pentru acnee. Dimineaţa am văzut că aceste coşuri au dat înapoi, dar în două ore mi-au apărut 7. Când intru în baie şi văd că îmi explodează faţa nu mai am răbdare să ajung până la clinică. Mă obsedează asta. Nu mai pot. Este o chestie hormonală. Aştept să văd ce efect au anticoncepţionalele. Am luat în greutate, dar nu din cauza pilulelor. Le iau doar de 10 zile. Am pus 12 kg din cauza nervilor. Am mâncat multă pâine. Nu prea am ieşit din casă din cauza acestor probleme. Am făcut o mulţime de tratamente. Aceste coşuri mi-au afectat şi cariera. Am pierdut două contracte foarte mari”, a povestit Nicoleta Luciu la Kanal D. Supărată de creşterea în greutate, artista a refuzat să se ridice de pe patul de spital unde i se făcea un tratament împotriva acneii: „Am nişte braţe…”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter