Nicoleta Luciu, coprezentatoare la „Vocea României”

Marti, 27 noiembrie, încep editiile Live de la “Vocea Romaniei”, prezentate de Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.
“Eu sunt o mare fana a emisiunii! In primul sezon nu am scapat nicio editie, asa ca va dati seama cat de mare mi-a fost bucuria cand am primit aceasta propunere. In plus, cine n-ar vrea saprezinte alaturi de Pavel Bartos?:) Abia astept Live-ul de marti seara! Sa-mi tineti pumnii!”, a declarat Nicoleta.

Cum se desfăşoară concursul de la „Vocea României”

Antrenorii isi vor arunca in lupta vocilor cate trei din cei 6 membri ai echipei lor.
Sistemul este unul foarte simplu: performeaza concurentii unuia dintre antrenori, se da start vot, perioada de votare dureaza cateva minute, dupa care se opreste si incepe evolutia concurentilor din urmatoarea echipa. Primul clasat din fiecare echipa merge direct in editia urmatoare, iar antrenorul mai salveaza un concurent din cei clasati pe locurile 2 si 3.
Prima editie a show-ului este plina de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriza pentru telespectatori. Momentele pregatite de concurenti sunt si ele spectaculoase. Invitatul special al seriiva fi artistul EAGLE EYED CHERRY,  celebru pentru hit-utile “Save tonight” sau “Can’t get enough”!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter