Nicoleta Luciu bate 600 de kilometri săptămânal pentru tratamente de celulită!

De Unica.ro, pe

Nicoleta Luciu face, în ultimul timp, mari sacrificii pentru a avea un trup impecabil. Vedeta parcurge săptămânal peste 600 de kilometri pentru a urma un tratament revoluţionar împotriva celulitei.
Nicoleta Luciu s-a mutat recent la Miercurea Ciuc, alaturi de sotul ei si cei patru copii, tripletii fiind inscrisi la gradinita de vara din oras. Singura problemă e aceea că la Miercurea Ciuc nu poate face tratamentul ei preferat împotriva celulitei.
Aşa că in fiecare vineri dimineata, Nicoleta pleaca la Bucuresti unde se rasfata pret de cateva ore la salonul ei preferat, unde are parte de tratamente de ultima generatie. Printre acestea, si radiofrecventa tripolara, atat varianta pentru ten, cat si pentru corp.
Video: Nicoleta Luciu şi Iuliana Marciuc gătesc sănătos
nicoleta luciu

Tratamentul facial este ideal pentru riduri.  Radiofrecventa stimuleaza refacerea colagenului propriu si implicit diminueaza ridurile adanci, iar cele fine dispar. Efectul este de lifting instant. Mai mult, radiofrecventa este indicata si tenurilor cu probleme, cu cosuri, ajutand la refacerea pielii.

Nicoleta adora insa radiofrecventa tripolara corporala, ideal pentru tratarea celulitei si pentru slabirea localizata, dar si pentru diminuarea vergeturilor si prevenirea acestora.

Weekendul trecut la mare multe prietene, dar si femei necunoscute, m-au intrebat ce anume fac de am abdomenul plat si corpul atat de tonifiat. Le-am povestit despreradiofrecventa tripolara. Au fost surprinse cand le-am zis ca bat atata drum pentru tratamentele acestea, dar le-am asigurat ca merita. Daca locuiam in Bucuresti m-as fi dus o data la doua zile la salon”, declara Nicoleta.
nicoleta luciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter