Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi este recunoscătoare lui Tom Cruise

De Ioana Tătaru, pe
Nicole Kidman a vorbit despre relația cu fostul ei soț, actorul Tom Cruise, într-un articol scris chiar de ea în New York Magazine, în care spune că s-a simțit în siguranță în timpul mariajului de 11 ani cu acesta. 

Nicole Kidman: „Tom Cruise reprezenta pentru mine o protecție

Nicole Kidman despre Tom Cruise

Kidman a scris despre femei şi putere: „Să fiu căsătorită cu Tom Cruise la vârsta de 22 de ani este ceva despre care am ezitat mereu să vorbesc, pentru că sunt căsătorită acum cu bărbatul care este marea mea iubire (Keith Urban) şi pare o chestiune lipsită de respect. Aşadar, m-am căsătorit de foarte tânără, dar nu reprezenta o putere pentru mine – era protecţie”, a scris Nicole Kidman pentru New York Magazine.

Nicole Kidman: „M-am măritat din dragoste

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 1990, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la „Days of Thunder”. Cuplul – care a adoptat o fată, Isabella şi un băiat, Connor, a divorţat în 2001: „M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic, m-a ferit să fiu hărţuită sexual. Munceam, dar eram foarte fericită. Iar când am ieşit din asta, la 32 – 33 de ani, era ca şi când trebuia să mă maturizez”, a mai scris actriţa.

Actrita Nicole Kidman

Actrița a mărturisit că a avut parte de momente „#MeToo”, în ciuda protecției pe care a simțit-o în timpul căsniciei cu Tom Cruise: „Desigur, am avut momentele mele #MeToo – de când eram mică. Dar vreau să le expun aici? Nu! Reies ele din munca mea? Nu!”, a adăugat ea. Actriţa a mai spus că nu face referire doar la hărţuirea sexuală, ci la întregul sistem al vieţii, la pierderi şi moarte.

Nicole Kidman este o actriță de film, câștigătoare a premiului Oscar și are dublă cetățenie: australiană și americană. Filmele în care a jucat Nicole Kidman au încasat peste 3 miliarde de dolari.

Kidman va juca în filmul despre fostul șef al Fox News, Roger Ailes, rolul reporteriței Gretchen Carlson, care l-a acuzat pe CEO de comportament sexual neadecvat.

Citește și: Motivul pentru care Nicole Kidman și Tom Cruise nu au avut niciodată copii biologici

Nicole Kidman a capturat o tarantulă gigantică, în timp ce copii țipau îngroziți

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter