Nicole Cherry are un nou iubit. Cine este și cum arată tânărul

De Mădălina Manole, pe
Nicole Cherry și-a prezentat noul iubit fanilor. Artista a prins curaj și a făcut mult așteptatul pas, oficializându-și relația pe conturile de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie cu cel care i-a furat inima.

Nicole Cherry, care luna viitoare va împlini 20 de ani, se pare că a depășit ultimul episod amoros neplăcut și a decis să-și refacă viața sentimentală. Artista a fost înșelată de fostul său partener chiar cu cea mai bună prietenă, dar acest aspect nu a oprit-o să nu-i acorde toată încrederea iubitului său actual: „Fericirea stă bine pe noi”, – a scris Nicole Cherry pe rețelele de socializare, alături de fotografia în care apare în brațele acestuia.

Nicole Cherry si Florin Popa - noul iubit

Noul iubit al lui Nicole Cherry se numește Florin Popa, este din Teleorman și are o afacere online cu accesorii GSM. Cu toate că nu este persoană publică, acest aspect nu pare să o deranjeze absolut deloc pe artistă. Cu toate că nu se cunoasc foarte multe detalii despre relația celor doi, Nicole Cherry pare foarte fericită și iubită în brațele lui Florin.

Citește și – Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viața intimă

Citește și – Simona Halep, decorată cu „Crucea Sfântului Apostol Andrei”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter