Nicole Cherry, despre ultimele luni de sarcină: „Nu mai e așa ușor”

De Adelina Duinea, pe

Nicole Cherry (22 de ani) va deveni mama unei fiice în luna decembrie a anului acesta. Solista a oferit recent recent noi detalii despre sarcină. Nicole și partenerul ei, Florin Popa (30 de ani), s-au logodit în octombrie 2021. Până în acest moment al sarcinii, solista a pus 10 kilograme. „Să sperăm că nu o să mai depășim cu mult. Cel puțin încerc”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry, despre ultimele luni de sarcină: „Nu mai e așa ușor”

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok. În schimb, ultimele trei săptămâni au fost… Nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a mai dezvăluit artista pe Instagram

„Am fost o mămică norocoasă, n-am avut probleme. Nu știu, nu mi-e teamă de absolut nimic. Chiar mă gândeam zilele trecute, parcă sunt atât de pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram atât de pregătită. Poate nici nu conștientizez ce mă așteaptă”, a mai declarat Nicole Cherry recent, pentru Antena Stars.

La scurt timp de la anunțul logodnei cu Florin, Nicole a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie. „A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat, mai ales fiind și însărcinată. Toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam”, a început.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

„A fost ceva spontan, eram în drum spre munte și am zis că o să luăm cina împreună, să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla”, a încheiat Nicole.

Despre nuntă, solista a mai spus: „Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mamă decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil, se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”.

Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, mărturisea Nicole în trecut.

„Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter