Nicolas Cage ar putea fi obligat să îi plătească pensie de întreținere fostei soții, după patru zile de mariaj

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 12:51
Erika Koike, cea care i-a fost soție doar patru zile lui Nicolas Cage, îi cere celebrului actor să îi plătească pensie de întreținere. Ce motive a invocat femeia.

Nicolas Cage (55)  și cosmeticiana Erika Koike (35) s-au hotărât ca după un an de relație, să se căsătorească. Ceremonia a avut loc la Las Vegas, pe 23 martie 2019. După patru zile, starul american s-a răzgândit și a anulat certificatul de căsătorie, conform adevărul.ro.

Motivul invocat de actor a fost starea de ebrietate în care se afla la momentul semnării actelor: „Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, Cage şi Koike au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când Koike i-a sugerat lui Cage că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale“, au declarat avocaţii starului.

Fosta soție îi cere lui Cage să îi plătească pensie de întreținere, susținând că din cauza relației lor a pierdut multe oportunități profesionale. De asemenea, aceasta este supărată pe mărturisirile făcute de actor, care i-ar fi afectat reputația. Koike dorește să îi fie plătite și cheltuielile de judecată.

Nicolas Cage nu se află la primul mariaj de scurtă durată. În 2002, el s-a căsătorit cu Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley, dar au divorțat după trei luni. Patricia Arquette a fost prima soție a actorului, din 1995 până în 2001. Cea de-a treia soție a fost actriţa Alice Kim, din 2004 până în 2016. Cei doi au împreună un fiu, Kal-El, în vârstă de 13 ani. Cage mai are un băiat, Weston (28) din relația cu actriţa Christina Fulton.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter