Nico este în doliu. Tatăl vitreg al solistei s-a stins din viață

De Unica.ro, pe

Recent, Nico (51 de ani) a dezvăluit că tatăl ei vitreg s-a stins din viață. Bărbatul în vârstă de 69 de ani și mama artistei au fost căsătoriți timp de 30 de ani. Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, cântăreața a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă.

Nico este în doliu. Tatăl vitreg al solistei s-a stins din viață

„Era tânăr, 69 de ani, probleme vechi, dar nu s-a știut de ele. Simt nevoia să stau lângă mama, pentru că a rămas singură. Eu întotdeauna l-am ajutat, am fost foarte aproape de el. Mama îi simte cel mai mult lipsa, pentru că erau nedespărțiți de 30 de ani”, a spus Nico la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Mereu îmi aduc aminte de el când trec pe lângă locul unde lucra el. Nu pot să spun că a fost ca un tată, niciodată n-are cum să înlocuiască, dar l-am iubit. L-am iubit pentru că a iubit-o pe mama în primul rând, a ținut-o ca în palmă”, a mai spus artista.

Tatăl biologic al solistei s-a stins din viață când ea avea doar 20 de ani. „Eu eram singura care muncea. Tatăl meu natural a murit când eu aveam 20 de ani, eram pe scenă când s-a întâmplat. A fost foarte greu. Au rămas o mamă și trei frați…”, mărturisea Nico în trecut, în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Despre decesul tatălui biologic, artista mai dezvăluia într-un alt interviu: „N-aș putea să spun că a fost o lecție moartea tatălui meu. A fost un moment important. Eram patru copii cu o mamă fără serviciu, pentru că ea ne-a crescut.

Eu eram cea mai mare. A fost o perioadă foarte grea. Puterea vine doar de la Dumnezeu. Trebuie să credem în el pentru că el există. Dacă-i cerem ajutorul Lui, cu siguranță ni-l va da”.

Citește și:

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel s-a stins din viață în 2017

Solicitarea lui Britney Spears de a fi eliberată de sub tutela tatălui ei a fost respinsă

Bill Cosby, eliberat din închisoare deși a fost condamnat pentru agresiune sexuală

Tot la 20 de ani, Nico a devenit mamă. Solista și soțul ei, Laurențiu Matei, au împreună o fiică, Alexandra, în vârstă de 30 de ani. Un an din copilăria Alexandrei, cântăreața a fost plecată în afara țării pentru a pune bazele carierei sale muzicale.

„Ajutorul cel mai mare [în creșterea Alexandrei] a fost mama. Dacă nu era mama, dacă nu erau surorile mele, pentru că m-au ajutat și ele, normal, nu știu ce mă făceam. În perioada aceea, nu aveam scutece.

Abia mi-am permis să cumpăr scutece. Le spălam și le uscam, pentru că nu existau pamperși și alte cele, dar a fost o perioadă foarte frumoasă. (…) A fost un copil foarte iubit și este în continuare”, declara solista anul trecut.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter