Nico, la Viva! Party 2018: „La 19 ani am văzut pentru prima dată marea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 25 mai 2018, 11:13
Revista Viva! A organizat, joi seară, o petrecere de proporții pentru a celebra 19 ani de activitate. La eveniment au venit cele mai mari vedete autohtone care au arătat superb în ținutele lor elegante.

La eveniment a venit și Nico, care a declarat pentru Libertatea că ea la vârsta de 19 ani a văzut pentru prima dată marea.

La avea vârstă ea muncea deja de câțiva ani și își dorea foarte tare o familie.

Chiar spuneam mai devreme, ce bine ar fi să dăm timpul înapoi și să vedem ce făceam noi la 19 ani. Cred că la 19 ani am văzut prima dată marea, deja îmi imaginam copilul și credeam că voi face un copil, iar asta s-a întâmplat la un an după”, a declarat Nico.

„A fost o perioadă foarte frumoasă zic eu, în care începeam să mă maturizez, chiar dacă mult prea devreme. Pentru mine a fost maturizarea de la 19 ani pentru că, murind tatăl meu, am încercat să-mi întrețin toată familia și nu mi-a fost deloc ușor, dar mi-a prins foarte bine și mă bucur din suflet că am fost alături de ei, că sunt alături de ei și în ziua de azi și că toate amintirile acelea de la 19 ani sunt extraordinar de frumoase pentru noi. Pentru generația mea”, a mai povestit cântăreața.

Nicoleta Matei, cunoscută simplu ca Nico, este o cântăreață română de muzică pop și vedetă de televiziune. Nico și soțul ei au un studio propriu. Până în prezent, ea a lansat mai multe albume, însă a devenit cunoscută în 2003, datorită piesei „Nu pot să mai suport”, în colaborare cu Cabron.

Vezi și: Cupluri celebre pe covorul roșu la VIVA! Party 2018

Vezi și: Cum s-au îmbrăcat domnii prezenți la Viva! Party 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter