Vedete care își serbează ziua de Sfântul Nicolae

De Ioana Tătaru, pe
Astăzi le urăm „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae! Nicole Cherry, Nicolai Tand, Nicoleta Matei și Nicoleta Nuca sunt doar câteva dintre vedetele care se serbează astăzi, 6 decembrie.

Nicole Cherry

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🍒

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry) pe


Nicole Cherry a evoluat foarte mult din punct de vedere profesional. Artista se bucură de mult succes în rândul fanilor. Pe pagina de Instagram, Nicole are peste un milion de urmăritori și foarte mulți dintre ei i-au urat, astăzi „La mulți ani”.

Nicolai Tand

Nicolai Tand

Celebrul chef Nicolai Tand este foarte îndrăgit de publicul din România. Acesta ne-a surprins de-a lungul timpului cu rețetele sale delicioase și ne-a încântat cu buna dispoziție.

Nicoleta Matei (Nico)

Nicoleta Matei

Chiar dacă este prezentă de foarte mulți ani pe piața muzicală din România, Nico a știut mereu să se reinventeze. Artista are în continuare foarte mulți fani care o îndrăgesc și o susțin în cariera muzicală.

Nicoleta Nucă


Pe pagina de Facebook, Nicoleta Nucă a primit zeci de urări de „La mulți ani”, din partea fanilor. Vedeta este tot timpul prezentă în social media, pentru că își dorește să fie aproape de fanii ei din întreaga țară.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter