Nicki Minaj are COVID-19. Ce a spus artista despre vaccin

De Unica.ro, pe

Nicki Minaj (38 de ani) are COVID-19. Din această cauză, solista nu a putut fi prezentă la Gala Met de anul acesta. Evenimentul a avut loc pe 13 septembrie 2021, în New York, iar tema a fost evoluția modei în Statele Unite ale Americii.

Nicki Minaj are COVID-19. Ce a spus artista despre vaccin

După ce un fan a scris pe Twitter că artista „pare speriată de covid” și că din acest motiv a lipsit de la gală, cântăreața a clarificat speculațiile. „Am un copil care nu are bone pe timp de COVID. Cine este deranjat? Nu risc sănătatea lui pentru vizibilitatea. Aveți grijă de voi”, a răspuns Nicki în mediul online.

Cântăreața are un fiu al cărui nume încă nu l-a dezvăluit. Micuțul este alintat „Baby Petty”, după tatăl său, Kenneth Petty (43 de ani). „Baby Petty” va împlini un an pe 30 septembrie 2021. Nicki nu a lipsit doar de la Gala Met, ci și de la Gala MTV Video Music Awards de duminică, 12 septembrie 2021, după ce a contractat noul coronavirus.

Citește și:

Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

„Mă pregăteam pentru VMAs, apoi am filmat un videoclip și ghiciți cine a luat COVID-19? Știți cum se simte să nu-ți poți strânge în brațe și săruta copilul timp de mai bine de o săptămână? Un copil care este obișnuit doar cu mama lui? «Vaccinează-te», mi-a zis Drake, cel care a luat covid, chiar și după ce s-a vaccinat, așa că e ok”, a scris solista pe Twitter.

Nicki a anunțat că nu va mai fi prezentă pe scena premiilor VMAs pe 9 septmebrie. „Voi explica într-o altă zi. Vă iubesc pe toți cei de la MTV. Anul viitor acolo vom fi, baby”, a declarat artista atunci.

Solista a admis că nu este sigură dacă se va vaccina. „Mi s-a cerut să mă vaccinez pentru Gala Met. Dacă mă vaccinez nu va fi pentru asta. O voi face în momentul în care m-am documentat suficient. Asta fac acum. Între timp, protejați-vă. Purtați măștile corect”, a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter