Ștefan Bănică, despre noua serie „Liceenii”: „M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor”

De Unica.ro, pe

Ștefan Bănică a reacționat printr-un mesaj pe rețelele de socializare după ce criticul de film Irina Margareta Nistor a anunțat că va apărea o nouă serie a filmului „Liceenii”, iar din distribuție vor face parte doi dintre copiii artistului, Ana Violeta și Radu Ștefan.

Ștefan Bănică, unul dintre protagoniștii filmului „Liceenii”, lansat în 1986 în regia lui Nicolae Corjos, a făcut primele declarații cu privire la afirmațiile criticul de film Irina Margareta Nistor.

Ștefan Bănică, despre noua serie „Liceenii”: „M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor”

M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O să răspund concret.

Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe, a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Andreea Marin cu privire la implicarea fiicei sale în noua serie „Liceenii”

Andreea Marin, mama Violetei, a negat informația conform căreia fiica ei din relația cu Ștefan Bănică va juca în distribuția continuării filmului „Liceenii”.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum, a declarat Andreea Marin pentru Fanatik.

Citește și: Dacă ai această boală de piele s-ar putea să ajungi să suferi de Alzheimer

Lora reacționează după ce Adina Alberts i-a dat Deliei sfaturi pe internet: „Nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug”

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Corina Chiriac a iubit o singură dată în viață. Cine a fost marea sa iubire

Declarațiile criticului de film Irina Margareta Nistor cu privire la filmul „Liceenii”

La 40 de ani de la lansarea filmului „Liceenii”, criticul Irina Margareta Nistor a declarat că pelicula va fi relansată, dar într-o nouă distribuție. Aceasta a afirmat că în rolurile principale ar urma să apară copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui „Ionică”, Mihai Constantin.

Mai mult, Irina Nistor a dezvăluit că filmările ar începe în această toamnă.

Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din „Liceenii”. Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos (n.r – regizorul Nicolae Corjos), care este muzician și care este un băiat foarte frumos. Încă nu știu să spun cine va fi regizorul.

Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru, a anunțat Irina Margareta Nistor, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter