Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Mesajul Andrei: „Am știut că locul nostru este împreună”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:44

Este motiv de sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță. Prezentatorul împlinește astăzi 45 de ani, motiv pentru care soția lui, Andra, i-a transmis un mesaj special.

Urările au început să curgă încă de dimineață pentru aniversarea prezentatorului de la PRO TV. Tot la prima oră a dimineații și soția lui, Andra, a postat un mesaj emoționant, însoțit de câteva fotografii.

Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță

Mereu împreună, Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. Iubirea dintre cei doi este alimentată și de cei doi copii pe care îi au împreună, David și Eva.

Într-o postare pe Facebook, Andra a adăugat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei și un tort în care au fost puse lumânările care indică vârsta prezentatorului. Cântăreața a ținut să fie printre primii oameni care îl felicită pe Cătălin pentru aniversarea celor 45 de ani.

„La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi”, a scris Andra pe contul personal de Facebook.

Postarea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii și distribuiri. Printre cei care au lăsat o urare pentru prezentator se numără și câteva persoane publice. Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Valentin Snafira și Ruxandra Pitulice sunt doar câteva dintre numele care i-au urat lui Măruță o aniversare frumoasă.

Citește și: Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu cred că aș putea găsi pe altul”

Gândurile lui Cătălin Măruță, la ceas aniversar

Cătălin Măruță a postat și el câteva rânduri pe rețelele de socializare. Prezentatorul a făcut o retrospecitvă a ceea ce înseamnă vârsta pe care o împlinește azi și a mulțumit tuturor pentru urări.

„45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Măruță pe Instagram.

Cătălin Măruță se recuperează după operația la picior

În urmă cu două săptămâni, Cătălin Măruță a suferit o operație la un picior. Din cauza unui accident petrecut în timp ce se afla la mare, prezentatorul a ajuns pe masa de operație. Medicii l-au operat de ligamene încrucișate, iar acum este în afara oricărui pericol.

În tot acest timp, Cătălin Măruță lipsește de la emisiunea pe care o prezintă de peste 15 ani la PRO TV. Locul lui a fost luat de Adela Popescu.

Astăzi, chiar de ziua lui, Cătălin Măruță a fost programat pentru scoaterea firelor de la operația suferită la picior. Anunțul a fost făcut chiar de el, în direct, în timpul emisiunii de la PRO TV.

Citește și: Cătălin Măruță, anunț neașteptat despre emisiunea de la PRO TV: „Voi lipsi o perioadă”

Cătălin Măruță prezintă din 22 septembrie 2007 emisiunea divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la postul Pro TV. Anterior, a prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la canalul TVR 2.

De curând, Cătălin Măruță și-a lansat și podcastul, unde are săptămânal diferiți invitații din mai multe domenii.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din showbiz. Ei s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, pe David, 11 ani, și pe Eva, 7 ani. Vedeta a cunoscut-o pe artistă în 2005, în emisiunea pe care o prezenta atunci, Tonomatul DP 2.

Sursă fotografii: Facebok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter