Nelu Ploieșteanu, internat în stare foarte gravă din cauza bolii COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 09:30
Nelu Ploieșteanu a fost internat în stare foarte gravă din cauza bolii COVID-19. Artistul este intubat din cauza nivelului scăzut de oxigen din sânge, iar familia acestuia este disperată pentru că nu are vești despre el. 

Nelu Ploieșteanu (70 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică lăutărească din România, se află la spitalul Floreasca, în stare foarte gravă. Jurnalista Mara Bănică, care a ținut legătura cu una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu, a dezvăluit pe rețelele sociale că artistul este intubat pentru că plămânii lui sunt extrem de afectați.

Nelu Ploieșteanu, internat în stare foarte gravă din cauza bolii COVID-19

În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% si cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viață de la tine, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc  – a transmis Mara Bănică.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Laurette, intervenție chirurgicală urgentă după agresiunea din hotel. Raportul medicilor este îngrijorător

Gina Pistol a dezvăluit numele fiicei sale cu Smiley

Sabine Schmitz, prezentatoarea emisiunii Top Gear, a murit la 51 de ani

Drama lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a trecut prin momente extrem de grele în 2018, atunci când s-a stins din viață fiul său, Mihăiță. Băiatul, care avea 32 de ani, era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică. Acesta s-a îmbolnăvit în copilărie, după ce a făcut un vaccin. Mihăiță era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem. La noi în casă nu se folosește cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie și până în octombrie. De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în brațe, iar el se simte în siguranță. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?!”, mărturisea în urmă cu mai mulți ani fosta soţie a lui Nelu Ploieșteanu, potrivit evz.ro.

După moartea fiului său, artistul și-a alinat durerea cu muzică: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare. Probabil cei care mă cunosc știu că sunt într-un contract de 10 ani la Slănic Moldova, la un restaurant. Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani. Vreau să fac cu niște băieți un material discografic, fac o piesă care se numește Magazinul de vise și aș vrea să implic niște băieți minunați. Lăutarii nu îmbătrânesc, lăutarii doar mor” a povestit Nelu Ploieșteanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în 2019.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter