Detalii noi în cazul divorțului Ancăi Țurcașiu: ea și fostul partener ar fi frecventat cluburile de swingeri, potrivit nașului lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iulie 2020, 17:49

După o căsnicie de 22 de ani, actrița Anca Țurcașiu a divorțat de medicul Cristian Georgescu, iar nașul lor, Cristian Țânțăreanu, a oferit mai mute detalii.

Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Anca Țurcașiu, pe pagina ei de Facebook, unde l-a numit pe fostul ei soț sufletul ei pereche. Cristian Georgescu nu a făcut declarații cu privire la acest subiect.

Însă Cristian Țânțăreanu, nașul celor doi, nu s-a sfiit să ofere mai multe detalii despre divorț pentru Click!, tratând situația cu un ușor umor.

„Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei”, a zis el. „Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”.

Tot nașul celor doi a vorbit în 2014 despre faptul că Anca Țurcașiu și soțul ei obișnuiau să frecventeze cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri”, a zis Țânțăreanu pentru Click! la acea vreme. „Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia”.

Cu toate astea, la puțin timp după ce a oferit acele declarații, Țânțăreanu a ținut să precizeze că a glumit: „Toată treaba asta e invenţia mea. Eu aş vrea să particip la asta. Nici nu se pune problema de divorţ. M-a sunat Anca să mă întrebe cum de fac glume proaste. Nu divorţează, nu a divorţat, nu ştiu dacă în 10-15 ani nu o să divorţeze”.

Fostul soț al Ancăi a comentat și el întâmplarea de la acea vreme: „De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii,  se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei”.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998. Împreună, ei au un fiu în vârstă de 21 de ani: Radu Alexandru, care este student la Facultatea de Inginerie Spațială din București.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter