Anca Țurcașiu, declarații emoționante: „A apărut în viața mea ca să mă adore”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 18:41

Anca Țurcașiu a dezvăluit pe rețelele de socializare cine este minunea din viața ei, care o face să se simtă iubită și care îi este alături în fiecare zi.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare cine îi este alături în permanență, după divorțul dureros de Cristian Georgescu. Artista și fostul ei soț s-au despărțit în 2020, după 22 de ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiat, Radu, care s-a căsătorit anul acesta.

Citește și: Alina Sorescu, „strălucește” după divorțul de Alexandru Ciucu. „O mămică exemplu!!!”

Olivia Newton-John, fotografie emoționantă cu soțul în mediul online, înainte de moarte

De ce persoanele peste 40 de ani nu primesc iod, în caz de accident nuclear

Vlăduța Lupău și fiul ei au ajuns acasă. De ce surpriză au avut parte

Anca Țurcașiu, declarații emoționante: „A apărut în viața mea ca să mă adore”

Deși a trecut printr-o perioadă extrem de grea după divorț, Anca Țurcașiu s-a arătat mereu optimistă și încrezătoare că vor veni vremuri mai bune și pentru ea. Dornică să-și trăiască viața în armonie și să se înconjoare de iubire, cântăreața și-a luat un animal de companie, o pisică. Aceasta le-a dezvăluit fanilor săi că este recunoscătoare pentru că Pisica, așa cum i-a pus numele, a ajuns în viața ei.

Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochii mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta… a scris Anca Țurcașiu în dreptul unei imagini cu pisica ei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter