Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 mai 2022, 15:11

Anca Țurcașiu este mama unui fiu, Radu, în vârstă de 23 de ani, student la Pedagogie. Recent, Radu s-a căsătorit. În mediul online, actrița a publicat un mesaj emoționant în dreptul mai multor imagini surprinse în timpul cununiei civile a cuplului.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mireasa, Andreea, a ales o ținută neobișnuită, optând pentru o rochie neagră, în locul tradiționalei rochii albe. Ce-i drept, în ultimii ani, miresele au gravitat în jurul rochiilor colorate în ziua cununiei civile.

„[Radu] e fericit. E student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează [acolo]”, spunea Anca Țurcașiu anul trecut, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Țurcașiu, în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată! Cum se menține în formă?

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum?

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020, după un divorț pe timp de pandemie

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mai spus artista.

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo. Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal. Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic”, mai spunea Anca în iulie 2020, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter