Anca Țurcașiu, ținută spectaculoasă la nunta fiului ei. Ce mesaj a transmis artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 septembrie 2022, 16:06

Anca Țurcașiu a publicat pe rețelele de socializare imagini de la căsătoria religioasă a fiului ei, Radu. Pentru ziua cea mare, artista a ales o ținută spectuloasă.

Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare bucuria de a fi soacră mare. Fiul ei, Radu, și soția lui, Andreea, s-au căsătorit religios sâmbătă, 3 septembrie, la biserica Sf. Elefterie din București.

Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!! le-a transmis artista tinerilor căsătoriți.

Citește și: Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Cum arăta Andreea Esca în copilărie

Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Anca Țurcașiu, ținută spectaculoasă la nunta fiului ei

Anca Țurcașiu a publicat și câteva imagini de la fericitul eveniment. Aceasta a ales să poarte o ținută sexy, asimetrică, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Artista a asortat rochia roșie, mulată, cu sandale roșii cu fundă bej. Tot bej au fost și cerceii statement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Mireasa a ales o rochie albă de inspirație retro, cu voaletă, iar fiul artistei a optat pentru un costum albastru închis.

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu, și Andreea s-au căsătorit civil la finalul lunii aprilie.

De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!!, a scris vedeta în mediul online în urmă cu câteva luni.

Cine este nora Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu a dezvăluit atunci pentru click.ro că este foarte fericită cu alegerea pe care a făcut-o fiul ei.

Sunt în al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face, a declarat Anca Țurcașiu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter