Anca Țurcașiu, despre viața după divorț: „Este greu să faci o schimbare majoră”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 februarie 2022, 16:39

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după 22 de ani de mariaj. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani, student la Pedagogie. Recent, într-un interviu pentru Impact, actrița a vorbit, printre multe altele, și despre viața ei după divorț.

Anca Țurcașiu, despre viața după divorț: „Este greu să faci o schimbare majoră”

„Nimeni nu crede acest lucru (n.red.: că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a explicat actrița.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și despre bărbați, dar și despre femei. Se complac, pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a mai declarat Anca Țurcașiu pentru Impact.

„Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Țurcașiu, în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată! Cum se menține în formă?

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum?

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020, după un divorț pe timp de pandemie

„E interesant, toată lumea se raportează la acest lucru, la vreun eventual partener. Nu este vorba despre asta, mi-am deschis brațele către Univers, pentru a mă bucura de tot binele Pământului. Nu este încă momentul să vorbesc despre nimeni, dar sunt foarte bine. Îmi construiesc fiecare zi înconjurată de oameni dragi, mă străduiesc să devin din ce în ce mai bună și mai atentă cu mine și cu cei din jurul meu”, a continuat.

„Muncesc la reconstrucția mea. E foarte complicat, am mai spus că nu știi niciodată ce îți oferă viața. Eu sunt un om foarte credincios, știu foarte bine că tot ce ți se întâmplă are un scop pentru a învăța. Ține de tine dacă înveți bine lecțiile pe care ți le oferă viața”, a completat.

„Prețuiesc fiecare zi pe care o am, conștientizez trecerea timpului. Nimeni nu te poate ajuta să trăiești fiecare zi, doar tu te ajuți. Eu am oameni în jur care au fost și sunt alături de mine, dar a trebuit să mă ridic eu. Trebuie să găsești puterea în tine de a merge mai departe în orice circumstanță. Dacă nu vine din tine, nu funcționează”, a mai spus actrița, tot pentru Impact.

„Depinde și cum te simți tu cu tine. Fericirea te face frumos, binele pe care ți-l aduci. Nu trebuie să aștepți de la nimeni nimic, niciodată. Emani o energie”, a mai explicat.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter