Nadine revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 12:54
Nadine revine în televiziune după o absență de aproape patru ani. Actriță, cântăreață și realizatoare TV va fi văzută pe micile ecrane de luni până vineri.

Nadine va prezenta o nouă emisiune de divertisment care va purta întocmai numele său, „Nadine”  și, începând cu 14 octombrie, va putea fi văzută în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.35, pe TVR.

Nadine, deşi a făcut şcoli de actorie şi alte specializări în America, a devenit cunoscută odată cu proiectul Şcoala Vedetelor. În prezent, Nadine a reluat cursurile la liceu, este în clasa a XI-a şi nu îi este ruşine să vorbească despre şcoală la 40 de ani. „Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio”, – punctează TVR într-un comunicat despre drama prin care a trecut Nadine.

Ultima emisiune prezentată de Nadine a fost Vorbește lumea, alături de Sore, Vica și Cove. În ianuarie 2016, când emisiunea s-a întors din vacanță, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu Adela Popescu, cea care și atăzi prezintă emisiunea alături de Cove.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter