Nadia Comăneci a dezvăluit care a fost cea mai îngrozitoare știre despre ea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 septembrie 2018, 18:18
Nadia Comăneci a dezvăluit care a fost cea mai îngrozitoare informație despre ea care a circulat printre oamenii din presă. Marea campioană la gimnastică a României a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

Nadia Comăneci, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre știrile false și șocante care apar în ziua de astăzi în întreaga lume, făcând referire și la știrea apărută cu ceva vreme în urmă conform căreia gimnasta ar fi divorțat. Cu această ocazie a dezvăluit că în trecut jurnaliștii au sunat-o pentru că aflaseră că a murit într-un accident teribil: „O glumă proastă( n.r. știrea despre divorțul de soțul său). Și nici măcar nu era 1 Aprilie. Dar asta nu-i nimic. Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai țin minte exact, sună telefonul fix, dimineața, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, niște jurnaliști de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, vești teribile. Cum că eu, Nadia, aș fi murit într-un teribil accident. Și-l și căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanțe, bla, bla, bla… Bart, ușor uluit inițial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără și nevătămată. Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar așa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viață.

Un anume Nadia și nu mai știu cum, diplomat, după cum s-a constatat ulterior, murise, într-adevăr, într-un accident. Doar că jurnaliștii n-au mai așteptat să vadă care Nadia. Au sunat direct la Bart să-i transmită condoleanțe. Asta da știre! Nu cea cu divorțul…”, – a declarat Nadia Comăneci pentru evz.ro.

Citește și  Cum arată invitația de nuntă a Principelui Nicolae

Citește și – Ce dietă ține Adelina Pestrițu după ce a născut

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter