Mutu și Alexandra Dinu, prinși în fapt! Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 14:37

Poveștile de dragoste ale lui Adrian Mutu nu se termină niciodată. Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României este cunoscut tuturor ca un Don Juan.

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Și cum s-o uiți, când ți-ai consumat-o cu Alexandra Dinu. Noi detalii picante ies la iveală vizavi de ralația fotbalistului cu frumoasa prezentatoare de televiziune. Fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre o întâmplare petrecută la EURO 2000, care i-a avut în prim plan pe Adi Mutu și pe Alexandra Dinu, soția lui de atunci.

 „Am avut un episod interesant cu Mutu la Euro 2000. Era cu Alexandra Dinu și s-au strecurat, evident că pe ascuns, în camera de masaj. Nu s-a aflat povestea, dar eu și alții care, practic, stăteam 24 din 24 de ore între și pe lângă jucători, vedeam tot și vă spun că lucrurile așa au stat cu Mutu atunci”, a declarat Pompiliu Popescu, potrivit gsp.ro.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001, avându-l ca naș pe fostul jucător de fotbal Gheorghe Hagi. După doi ani, cei doi au divorțat.

În vârstă de 41 de ani, Adi Mutu a reintarat, recent, în atenția fotbalului românesc, fiind actualul antrenor al Naționalei României de fotbal U21.

La mulți ani de la despărțirea de Adi, Alexandra (39 de ani) și-a găsit o nouă dragoste. S-a mutat în Statele Unite și se ocupă de cariera sa de actriță și de fiul său, Mario (16 ani), pe care îl are din mariajul eșuat cu Mutu.

Citește și Alexandra Dinu cucerește Hollywoodul

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter