Adrian Mutu, despre soția lui, Sandra: „E o persoană solară și se vede”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu (42 de ani) a vorbit despre mariajul lui cu modelul Sandra Bachici (27 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Tiago, în vârstă de 4 ani. Antrenorul de fotbal mai are trei copii, un fiu, Mario (19 ani), din primul mariaj cu actrița Alexandra Dinu (40 de ani), și două fiice, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), din al doilea mariaj cu modelul Consuelo Matos Gómez (48 de ani).

Adrian Mutu, despre soția lui, Sandra: „E o persoană solară și se vede”

„Un prieten comun ne-a făcut cunoștință, dar eu o știam pe Sandra de când era mai micuță. O văzusem la Miss România. Mi-a plăcut, dar avea 15-16 ani. De atunci o știu, o văzusem la televizor și îmi plăcea cum arăta, dar eu aveam 30 de ani și eram și însurat. Când am divorțat, m-am și mutat în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și aia a fost, m-am bucurat”, a povestit Adrian Mutu.

Întrebat ce iubește cel mai mult la Sandra, fostul jucător de fotbal a mai spus: „Sensibilitatea, e o persoană foarte sensibilă. Are o sensibilitate și o bunătate așa în ea ca persoană, fiind și bănățeancă. Are finețea asta și înțelepciunea asta, pentru vârsta ei. Face 28 de ani pe 1 ianuarie. Asta îmi place cel mai mult la ea, pe lângă aspectul fizic, bineînțeles, și așa mai departe. Faptul că are finețea asta îmi place, pentru că mă simte și simte căsnicia noastră și are grijă de noi”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu să urmeze

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

„Este mai mică cu 14 spre 15 ani decât mine. E o persoană solară și se vede. În 7 ani de zile, nu ne-am certat niciodată serios. Are finețea și bunătatea asta. Ea vorbește cu fetele (n.red.: Adriana și Maya) și cu Mario, nu este nicio problemă. Are înțelepciune, chiar dacă este tânără, ceea ce este important”, a completat.

„Faptul că avem multe lucruri în comun, că facem lucruri împreună și, cel mai important, că râdem împreună, e important. Amândoi suntem echilibrul relației. În ultimii 7 ani m-am maturizat foarte mult, am reușit să mă modelez într-un fel care-mi place. Tot timpul mi-a plăcut să investesc în mine și în educația mea și în a-mi modela caracterul”, a mai spus antrenorul de fotbal.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter