De ce au divorțat Adrian Mutu și modelul Consuelo Matos Gómez

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu (42 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre divorțul de a doua soție, modelul Consuelo Matos Gómez (48 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit între anii 2005 și 2013, iar din mariajul lor au rezultat două fiice, Adriana, în vârstă de 15 ani, și Maya, în vârstă de 13.

De ce au divorțat Adrian Mutu și modelul Consuelo Matos Gómez

Consuelo, Adriana și Maya locuiesc în Republica Dominicană. „Am două fete super drăguțe cu Consuelo. Sunt măricele, începe să se apropie beleaua, dar n-avem ce să facem, ca tați trebuie să trecem și prin asta. Des nu le văd, încerc de două ori pe an să merg în vacanță acolo”, a povestit antrenorul.

„Și ele o să mai crească și sper cât de curând să vină în România și să ne vizităm. Au și școală, de la o vârstă știi cum e, au și ele prioritățile lor, mai ales școala, un lucru important pentru educația lor. Le văd în fiecare zi, avem tehnologii. Zilnic vorbim. Cu fi-miu mai așa… e îndrăgostit acum, răspunde mai greu”, a completat.

Adrian Mutu mai are doi fii, Mario (19 ani), din primul mariaj cu actrița Alexandra Dinu (40 de ani), și Tiago (4 ani), din actualul mariaj cu modelul Sandra Bachici (27 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu să urmeze

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Întrebat cum a cunoscut-o pe a doua soție, fostul jucător de fotbal a completat: „Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. 6-7 ani am fost căsătoriți. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut”.

„La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe. Mai degrabă (n.red.: merge o relație) cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a mai explicat antrenorul de fotbal.

Din anul 2015, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Mutu. În același interviu, întrebat ce iubește cel mai mult la Sandra, fostul jucător de fotbal a mai spus: „Sensibilitatea, e o persoană foarte sensibilă. Are o sensibilitate și o bunătate așa în ea ca persoană, fiind și bănățeancă. Are finețea asta și înțelepciunea asta, pentru vârsta ei. Face 28 de ani pe 1 ianuarie. Asta îmi place cel mai mult la ea, pe lângă aspectul fizic, bineînțeles, și așa mai departe. Faptul că are finețea asta îmi place, pentru că mă simte și simte căsnicia noastră și are grijă de noi”.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter